Brand Identity
Shops

Het beeldmerk maakt elk product uniek!

Jouw merchandise op één plek!

In een tijd als deze hebben we allemaal de behoefte om meer grip te krijgen op onze uitgaves. Maar we willen onze medewerkers, klanten of partners ook niet vergeten. Het uitspreken van onze waarderingen naar hen wordt steeds belangrijker. Hoe fijn is het als je één online omgeving hebt waar je zicht hebt op je voorraad aan promotionele artikelen en relatiegeschenken en deze eenvoudig kunt bestellen en laten afleveren op een adres naar keuze?! Dan ben je bij ons aan het juiste adres, wij helpen je daarbij!

Of het nou gaat om de een leuk geschenk voor de trouwe sporter bij jouw sportclub of een partner die je uitnodigt voor een beurs. Het is een ideale oplossing om zicht te houden op jouw voorraad aan marketing materialen en geschenken.

Je eigen shop online

In een handomdraai

Wij helpen jou bij het opzetten van jouw eigen Brand Identity Shop en het beheer hiervan. Een mooie bijkomstigheid is dat je dit ook kunt combineren met je eigen fysieke opslag plek bij ons.

Vindt er veel verzending plaats in of naar Engeland en/of Ierland? Ook daar helpen wij je graag bij! Met ons eigen magazijn daar kunnen we de kosten voor de douane voor jou tot een minimum beperken. 

DDG Promotions assisteert bij de selectie van geschikte merchandise. Met onze kennis van leveranciers wereldwijd verzorgen wij de inkoop tegen scherpe tarieven, zorgen dat alles naar wens bedrukt wordt, beheren de opslag en de webshop en regelen de bezorging. 

Maken wij binnenkort kennis om jouw wensen verder te bespreken?

Medewerkers

Ontwikkelaars, Toeleveranciers

Zakenpartners

Klanten, Influencers

Aandeelhouders

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Nieuws!

En cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn