Business Surprise Service

Plan vooruit

Verras jouw doelgroep met een tastbare waardering!

Thuis hebben we een verjaardagskalender, maar wat doen we op de zaak? Wie houdt belangrijke data bij en wordt dan tijdig een smaakvolle attentie verzonden? Zonder dat dit veel tijd kost? Onze Business Surprise Service stelt onze opdrachtgevers in staat om het hele traject van business gifting uit te besteden. Geen stress: DDG Promotions neemt een jaar lang alle zorg uit handen.

 

 

Kerst, verjaardag, pasen, jubileum, midzomernacht, suikerfeest, geboorte, bevordering, nieuwjaar, mijlpaal, examen

 

 

Medewerkers

Ontwikkelaars, Toeleveranciers

Zakenpartners

Klanten, Influencers

Aandeelhouders

Passende cadeau’s

Voor elke gelegenheid

De klant kiest de doelgroep en bepaalt welke data van belang zijn: verjaardagen, eindejaar, jubilea, en andere speciale momenten zoals de seizoenen,  Sinterklaas, Kerst. Je kunt het zo gek niet bedenken.

Binnen het beschikbare budget stellen we een passende cadeau-combinatie samen. We maken samen een lijst van namen en data,  alles volgens de privacy-regels. DDG Promotions zorgt voor de daadwerkelijke uitvoering, verrekening en de uiteindelijke big smile ;-).

 

De mogelijkheden

Bespaar tijd en kosten!

Makkelijker kan het niet. Kies éénmalig het aantal vaste momenten & variabele momenten per jaar en het serviceniveau dat bij je past. En de rest wordt gewoon geregeld. Persoonlijk, verrassend en altijd precies op tijd.

Wat mag jij verwachten?

Alles in éen keer geregeld!

Je hebt er geen omkijken meer naar! Wij coördineren de inkoop bij leveranciers wereldwijd, zorgen dat alles desgewenst bedrukt en verpakt wordt (met beeldmerk, gepersonaliseerd met naam of campagnethema). We pakken het desgewenst in, met een persoonlijk boodschap natuurlijk, regelen opslag en de uiteindelijke distributie. Zo krijgt iedereen de persoonlijke aandacht die bij jouw bedrijf past.

Onze klanten

Zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Nieuws!

En cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn