Business gifts eindejaar van DDG Promotions

Zomerse cadeaus voor 2023

Zomerse cadeaus voor 2023

Strandhanddoeken, koelboxen, opblaasbare drijfvoorwerpen en nog veel meer…

Naarmate de zomer nadert, beginnen we na te denken over relatiegeschenken voor het feestseizoen. Hoe kunnen we onze medewerkers, klanten en zakelijke partners verrassen en blij maken? Hoe kunnen we een betekenisvolle impact hebben met onze geschenken? Dit zijn vragen die elk jaar naar voren komen.

Personeel

Ontwikkelaars, zakelijke leveranciers

Klanten, influencers

Aandeelhouders

Zomerse relatiegeschenken

Perfect voor elke behoefte

Bij DDG Promotions houden we ervan om relatiegeschenkpakketten te creëren die perfect zijn voor het feestseizoen. Maar met de zomer voor de deur is het ook een geweldige tijd om na te denken over unieke en doordachte geschenken die op maat zijn gemaakt voor het seizoen.

Of je nu op zoek bent naar verfrissend drinkgerei voor een dagje strand, gepersonaliseerde BBQ-utensils voor een zomerse barbecue of op maat gemaakte zonnebrandcrème en zonnebrillen voor buitenactiviteiten, wij kunnen je helpen het perfecte geschenk te vinden dat zeker indruk zal maken.

Hoe werkt het?

We maken het gemakkelijk!

U geeft ons een briefing en een indicatie van uw budget. Op basis van deze informatie bieden wij verschillende suggesties voor zomerse relatiegeschenken, zomerse cadeaus of andere zomerse goodies die bij uw wensen passen. U neemt de uiteindelijke beslissing! DDG Promotions regelt alles: inkoop, extra bedrukking, verpakking, levering en transparante facturering.

We zijn enthousiast om te laten zien wat we voor u kunnen betekenen! Of u nu op zoek bent naar een praktisch of luxueus cadeau, ons team is toegewijd om u te helpen de perfecte oplossing te vinden die aan uw behoeften en budget voldoet. Laat ons dus voor de details zorgen en u een uitzonderlijke geschenkervaring bieden.

Laat de zomer niet voorbijgaan zonder te profiteren van de talloze mogelijkheden voor zomerse geschenken. Met de juiste strategie kunt u uw merkimago verbeteren, een feestelijke sfeer bevorderen en waardering tonen aan degenen die u ondersteunen.

Bezoek onze webshop om de verschillende soorten producten te zien die wij aanbieden.

Neem vandaag nog contact met ons op om aan de slag te gaan!

Summer Gifts

News!

Latest news

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn