News

trends 2021 – 2022

Nu 2021 bijna op z’n einde loopt blikken wij graag even met jullie terug op de trends van afgelopen jaar, want deze zijn zeker het benoemen waard!

Duurzame relatiegeschenken

steeds belangrijker

Duurzaam relatiegeschenk van DDG Promotions

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en dit merken we ook zeker aan de bestellingen van relatiegeschenken. Veel bedrijven willen duurzame gifts, omdat ze dit zelf belangrijk vinden en omdat er gemerkt wordt dat dit gewaardeerd wordt door de klant. Denk aan artikelen zoals gerecyclede tassen en andere stoffen zoals de hennep plant. Hiernaast zijn we met z’n allen bezig om plastic wegwerpproducten zoveel mogelijk te verbannen en is er statiegeld gekomen op kleine, plastic flesjes. Dit resulteert zich in een hogere verkoop van drink- en waterflessen als relatiegeschenk. Deze items zijn dagelijks te gebruiken en gaan jaren mee!

Zelf planten

zo geef je iets terug

Over duurzaamheid gesproken; dit jaar kwamen er ook veel relatiegeschenken op de markt die 100% recyclebaar zijn, zoals de ‘Grow’ lijn. Hiermee kunnen je een boom teruggeven aan de aarde in de vorm van een notitieboek, een duurzame boekenlegger of een echte Growtree. De pijnboomzaden geven de planeet een nieuw leven en groeien ca. 30 cm per jaar.

100% recyclebare relatiegeschenken van DDG Promotions
Maak thuiswerken comfortabel met geschenken van DDG Promotions

Thuiswerken

zo comfortabel mogelijk

Helaas kwamen we er dit jaar ook niet onderuit: het thuiswerkadvies. Om het iedereen thuis zo aangenaam mogelijk te maken werden er heel veel artikelen besteld om de werkplek zo goed mogelijk in te richten zoals een goede muismat, pennen, een fijne beker, een notitieboekje of een digital privacy kit. Daarnaast zagen we ook veel artikelen voorbij komen om de medewerkers een hart onder de riem te steken, zoals een leuke goodie of pakketje.

Technische gadgets

digitaal verbonden

Een andere trend die we in 2021 terug zagen komen zijn de technische gadgets met logo. Door de coronacrisis zijn we digitaal meer verbonden dan ooit tevoren. Populaire gadgets zijn bijvoorbeeld de klassieke USB stick, powerbanks, draadloze oordopjes en speakers. Tegen het einde van het jaar zagen we een enorme interesse in de speaker kerstbal, een super handige draadloze speaker met bluetooth in de vorm van een kerstbal. Die kon je dus zo in de boom hangen!

Wat we verwachten

geef elkaar aandacht

Voor al deze trends verwachten we dat ze in 2022 ongetwijfeld doorgaan, alhoewel we wel hopen dat het thuiswerken toch minder wordt. Buiten dat denken we wel dat persoonlijke aandacht een factor is die ook in 2022 erg belangrijk blijft zijn.

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Meer nieuws!

En cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer
Auto Draft

Auto Draft

Dit zijn de redenen om de zomerartikelen te bestellen in de DDG-webshopMaak je klaar om de hitte te voelen, want de...

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn