Case

Utrecht Region Promotion

Kwartetspel voor Utrecht Marketing gemaakt door DDG Promotions

Utrecht Region Promotion

Promotional gifts

Eén van de manieren waarop de Stichting Utrecht Marketing de stad en omstreken onder de aandacht brengt aan de buitenwereld is door middel van souvenirs: diverse artikels, spulletjes, dingen die typisch Utrechts zijn. Deze city merchandise bestaat uit lokale producten, kleine weggevertjes of wat kostbaarder zaken die verkocht worden.

Merchandise

En meer

Winst maken is doorgaans geen doel van dit soort instellingen, dus de ontwikkeling en inkoop van dit soort producten is eigenlijk een bijzaak. Maar wel een belangrijke bijzaak. We herkennen immers allemaal het goede gevoel dat een originele reisherinnering kan opleveren. Dat enthousiasme wordt bovendien gedeeld door bewoners en lokale ondernemers die de trots zijn op hun eigen plaats en kleinigheden of kleding kopen. Daardoor kan eigen merchandise voor city marketeers een kostendekkende of zelfs winstgevende zaak zijn.

Utrecht Marketing heeft een winkel (en ook een webshop) aan Domplein 9 waar ook de lokale VVV gevestigd is.  Die winkel verkoopt kleding, boeken, enkele Nijntje-spullen en lokale producten, zoals keramiek en chocoladerepen van Echt Waar, Domkaarsen van Snellies (Kaarsen van Torens), houtwerk van Noest of zeep van Werfzeep.

 

DDG Promotions helpt Utrecht Marketing met promotieartikelen
Kwartetspel gemaakt door DDG Promotions voor Utrecht Marketing

Utrecht Region Pass

Kwartetspel

Een andere activiteit van Utrecht Marketing is de Utrecht Region Pass, een Tripkey-kaart die gekoppeld is aan de creditcard van de koper. De bezitter van deze pas kan ook met openbaar vervoer reizen, wat ideaal is voor toeristen, bezoekers van events en expats die net in Nederland gearriveerd zijn.

Om deze Utrecht Region Pass onder de aandacht te brengen van partners en om het gebruik te bevorderen, liet Utrecht Marketing door DDG Promotions een kwartetspel maken met bekende dagreis-bestemmingen in de regio. Kastelen, museums, molens, horeca en bezienswaardigheden: ze hebben allemaal een eigen speelkaart. En het voordeel van een kwartetspel: je kan het ook met jonge kinderen spelen. Waar gaan we morgen naartoe?

 

  • Het kwartetspel is voor € 7,50 te koop in de Utrecht Winkel of online.
  • Er is zelfs een online versie (pdf) die je zelf kan afdrukken en uitknippen.
  • De Utrecht Region Pass kan hier besteld worden.

“Werken met DDG ervaar ik altijd als erg prettig. Ze zijn behulpzaam, geduldig en leveren goede kwaliteit. Het resultaat mag er wederom zijn en we zijn dan ook erg trots op dit unieke kwartetspel”.

Femke Kurstjens

Marketeer Business & Talent, Utrecht Marketing

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Meer nieuws!

En cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer
Auto Draft

Auto Draft

Dit zijn de redenen om de zomerartikelen te bestellen in de DDG-webshopMaak je klaar om de hitte te voelen, want de...

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn