Business gifts eindejaar van DDG Promotions

Business gifts kerst

Kerst gifts

Boxes, Bags & Baskets

Halverwege het jaar beginnen we al voorzichtig na te denken over een zakelijk Kerstgeschenk. Waar gaan we onze werknemers, klanten en zakenpartners mee verrassen? Hoe maken we impact? Een vraagstuk wat ieder jaar opnieuw terugkomt. 
Wij zijn klaar om jullie te helpen bij de voorbereiding, selectie en uitvoering van jullie zakelijke eindejaarsgeschenken.

Medewerkers

Ontwikkelaars, Toeleveranciers

Zakenpartners

Klanten, Influencers

Aandeelhouders

Luxe relatiegeschenken Kerst

Of aandachttrekkers

DDG Promotions stelt vaak een zakelijk Kerstpakket samen passend bij jouw bedrijf en/of doelgroep. Een heerlijke chocolade Kerstkrans en een glaasje bubbels, een fondueset of een ijskrabber.

Het vinden van de juiste Kerst gifts nemen wij volledig uit handen. Wij ontzorgen jou en helpen je bij het creëren van de gewenste aandachttrekkers, maar ook exclusieve Kerstgeschenken.

Sinterklaas, Kerst

Eindejaarsgeschenken

Het einde van het jaar is voor ons een groot feest. Zoek je ook nog een zakelijk Sinterklaas presentje of een Sinterklaasgeschenk voor personeel? Wij laten geen enkele gelegenheid aan ons voorbij gaan om jou te ontzorgen bij deze geschenken. Ingepakt en afgeleverd met een persoonlijk gedicht?
Wij regelen het!

Hoe werkt het?

Maak het makkelijk!

Je geeft ons een briefing en een budget-indicatie. Naar aanleiding hiervan doen wij enkele suggesties voor een zakelijk Kerstpakket, Kerst gifts of andere eindejaarsgeschenken. Jullie kiezen. DDG Promotions voert uit: inkoop, extra bedrukking, verpakking, bezorging, tot-en-met de transparante afrekening aan toe. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?

Summernight set

Onze klanten

Zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-4
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service

Nieuws!

En cases

Ready, set, GO!

Ready, set, GO!

Ben jij klaar om de race aan te gaan? Een mooi voorbeeld van een gaaf evenement met passende geschenken!

Lees meer
In een nieuwe jas

In een nieuwe jas

Door gebruik te maken van wearables kun je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten. Een van onze al jaren vertrouwde klanten stopten wij in een nieuw jasje!

Lees meer

Contact

Stuur ons een bericht

Kantoor

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn