About Us

the gifted team

DDG Promotions team

DDG Promotions

the gifted team

DDG Promotions verzorgt relatiegeschenken en promotie-artikelen. We adviseren bij de selectie van passende producten en zorgen voor een soepele afwikkeling. We zijn ontstaan uit event agency DDG Smart Marketing en zijn inmiddels een zelfstandige onderneming geworden. Maar nog steeds zusjes.

Merchandise

en meer

DDG Promotions is opgericht en 1997 en bestaat dus al bijna 25 jaar.

Bezoekers van een beurs of congres krijgen meestal een tas met enkele aardigheidjes (zoals een bedrukte pen) en voor deelnemers aan de events staat vaak een goodie bag klaar. Zo zijn we ooit begonnen.

Daarna volgden de kerstpakketten, relatiegeschenken en andere promotionele items al snel. En inmiddels kloppen opdrachtgevers aan voor campagnes, projecten en het beheer van hun brand merchandise. Give-aways voor account managers, t-shirts en caps voor merkfans en toeristische producten voor een VVV of Stadswinkel.

DDG promotions set

Your gifted team

in the world of business gifts & give-aways

De kracht van DDG Promotions is het persoonlijk advies aan opdrachtgevers en de coördinatie van inkoop, eventuele bedrukking, opslag en bezorging. Het hele traject vanaf het eerste moment in de beste handen. We zijn jouw personal shopper in de wereld van business gifts & give-aways. Behoefte aan een sparringspartner? Dan staan we altijd voor je klaar om te helpen!

Laurean Garnier

Laurean Garnier

Head of DDG Promotions

Ik ga graag op zoek naar de best passende giveaways en relatiegeschenken die aansluiten bij de wensen van de klant. Al mijn creativiteit hierin stoppen is iets waar ik veel energie van krijg.

Christian Puite

Christian Puite

Account Manager

Ik kijk graag samen met de klant naar innovatieve promotieartikelen en cadeaupakketten. Ik ben pas tevreden als de klant dat is.

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn