About Us

the gifted girls

Business Presents team van DDG Promotions

DDG Promotions

the gifted girls

DDG Promotions verzorgt relatiegeschenken en promotie-artikelen. We adviseren bij de selectie van passende producten en zorgen voor een soepele afwikkeling. We zijn ontstaan uit event agency DDG Smart Marketing en zijn inmiddels een zelfstandige onderneming geworden. Maar nog steeds zusjes.

Merchandise

en meer

DDG Promotions is opgericht en 1997 en bestaat dus al bijna 25 jaar.

Bezoekers van een beurs of congres krijgen meestal een tas met enkele aardigheidjes (zoals een bedrukte pen) en voor deelnemers aan de events staat vaak een goodie bag klaar. Zo zijn we ooit begonnen.

Daarna volgden de kerstpakketten, relatiegeschenken en andere promotionele items al snel. En inmiddels kloppen opdrachtgevers aan voor campagnes, projecten en het beheer van hun brand merchandise. Give-aways voor account managers, t-shirts en caps voor merkfans en toeristische producten voor een VVV of Stadswinkel.

DDG promotions set

Your Personal Shopper

in the world of business gifts & give-aways

De kracht van DDG Promotions is het persoonlijk advies aan opdrachtgevers en de coördinatie van inkoop, eventuele bedrukking, opslag en bezorging. Het hele traject vanaf het eerste moment in de beste handen. We zijn jouw personal shopper in de wereld van business gifts & give-aways. Maar je bent uiteraard ook welkom bij onze self-service waar je talloze producten vindt: www.ddg-webshop.com. Toch graag een sparringspartner? Dan staan we altijd voor je klaar om te helpen!

Laurean Garnier

Laurean Garnier

Account manager

 Ik zoek graag naar de best geschikte giveaways en relatiegeschenken die passen bij de wensen van de klant. Al mijn creativiteit hierin steken is iets wat mij veel energie geeft.

Sabien Zelsmann

Sabien Zelsmann

Commercieel medewerker

Samen met de opdrachtgever kijk ik welke geschenken en give aways het best passen binnen het bedrijf. Dit zie ik als een gave uitdaging. Niet het meest voor de hand liggende maar net dat ene originele geschenk vinden, daar ga ik voor!

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-4
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn