Storage & Delivery

About business gifts and more

Stay in control

Suggesties of self-service

Als opdrachtgever maak je zelf een keuze bij onze self-service of vraag je ons om suggesties voor producten die passen bij je briefing. Jij kiest; wij voeren uit.

Vervolgens doen wij de inkoop bij leveranciers wereldwijd, zorgen dat alles bedrukt wordt naar wens (met beeldmerk, naam of campagnethema), regelen desgewenst opslag en distributie, en rekenen vervolgens transparant af.

Opslag & distributie

Geen omkijken naar

Geen ruimte om je merchandise of je zakelijke geschenken op te slaan? Geen zorgen! DDG Promotions kan de opslag en de verdere distributie naar je klanten, partners of medewerkers regelen. Jij bepaalt welke service-levels gewenst zijn en houdt zo greep op alle kosten.

kerstpakket

Onze klanten

Zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-4
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service

Nieuws!

En cases

In een nieuwe jas

In een nieuwe jas

Door gebruik te maken van wearables kun je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten. Een van onze al jaren vertrouwde klanten stopten wij in een nieuw jasje!

Lees meer
On board!

On board!

Hoe zorg je voor een goede on-boarding van je nieuwe medewerkers? Trots dat wij een van onze klanten hier bij kunnen helpen!

Lees meer
Let’s grow!

Let’s grow!

Er komt steeds meer aanbod in duurzame relatiegeschenken en steeds meer bedrijven maken de overweging hiervoor. Het is heel fijn om te zien dat de markt van promotionele artikelen steeds meer artikelen bevat die lang mee gaan en waar de ontvanger ook echt iets aan heeft.

Lees meer
Trends 2021

Trends 2021

Aan het einde van het jaar blikken we terug op de trends die we hebben gezien en die we verwachten voor aankomend jaar.

Lees meer

Contact

Stuur ons een bericht

Kantoor

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn