News

Onderschat relatiegeschenken niet!

Innovative kits to

Onboard

Het verwelkomen van nieuwe medewerkers is meer dan een formaliteit, het is het startpunt van hun werkervaring. Een effectieve methode om deze reis te beginnen is door nieuwe medewerkers te voorzien van een doordacht onboarding pakket.

Dit gebaar is een eerste link tussen de werknemer en het bedrijf. In dit artikel duiken we in het belang van onboarding kits en geven we je enkele voorbeelden van wat je in zo’n kit zou kunnen doen.

Voordelen van een onboarding kit

Een welkomstpakket of inwerkpakket is meer dan een geschenk voor de nieuwe werknemers, het kan je organisatie ook andere voordelen bieden:

  • Informatie delen: Door informatie in het pakket op te nemen, heeft je nieuwste werknemer alles wat hij nodig heeft om aan zijn baan te beginnen.
  • Prestaties ondersteunen: Door hen te voorzien van de essentiële informatie en tools kunnen ze sneller aan de slag.
  • Positieve eerste indruk: Laten zien dat je vanaf het begin om je team geeft, draagt bij aan een positieve eerste indruk voor hen.
  • Weerspiegeling van de bedrijfsethiek: Door specifieke items te kiezen om op te nemen, kun je aspecten van je bedrijfscultuur laten zien.
  • Saamhorigheid: Door nieuwe werknemers bedrijfsspullen te geven, voelen ze zich vanaf de eerste dag een écht een onderdeel van het team.

Bij DDG zijn we niet alleen bezig met onboarding kits, we creëren ook onvergetelijke reizen voor je werknemers! Met onze jarenlange expertise hebben we de kunst van gepersonaliseerde onboarding-ervaringen geperfectioneerd die verder gaan dan het gewone.

Stel je voor dat je je werknemers seizoensgebonden cadeaus geeft voor Kerstmis, valentijn, of zelfs cadeaus om hun eerste kind te vieren, hun bruiloft enzovoort, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Je werknemers kunnen hun onboarding pakket direct bij hen thuis ontvangen, of we kunnen het bewaren voor wanneer je dat extra beetje waardering nodig hebt.

Bij DDG begrijpen we dat onboarding meer is dan papierwerk, het gaat over het creëren van een band. Onze onboarding pakketten en geschenken zijn ontworpen om van de eerste momenten van elke werknemer een blijvende herinnering te maken.

Contact us om te ontdekken hoe we wat DDG-magie kunnen sprinkelen op de welkomstpakketten voor je werknemers, je succesverhaal begint met een warm welkom!

In welke mate kan het inwerkproces de algemene ervaring, het retentiepotentieel en het geluk van een nieuwe werknemer beïnvloeden? Volgens Gartner dit zijn de statistieken:

  • Onboardinginitiatieven kunnen de prestatiebeoordeling met wel 11% verbeteren.
  • Succesvol uitgevoerde onboarding kan leiden tot een verbetering van 82% in retentie.
  • Werknemers die goed zijn ingewerkt, hebben 58% meer kans om drie of meer jaar in hun functie te blijven.

Enkele voorbeeldenvanonboarding kits die wij bieden.

TCS Onboarding Kit

RackPack Gamebox

DDG Smart Marketing Onboarding Kit

RackPack Gamebox

We nodigen je uit om de mogelijkheden te ontdekken doorcontact met ons op te nemen!

Dus of je liever zelf online wat besteld of advies vraagt aan Laurean, wij zijn er om je ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze klanten

Zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Meer nieuws!

en cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer
Auto Draft

Auto Draft

Dit zijn de redenen om de zomerartikelen te bestellen in de DDG-webshopMaak je klaar om de hitte te voelen, want de...

Lees meer

Contact

Stuur ons een bericht

Kantoor

Baarnsche Dijk 4-B;
Office BG-01

3741 LR Baarn