Business gifts eindejaar van DDG Promotions

Dag van de zorg

Dag van de zorg

zondag 12 mei 2024

Ieder jaar staat deze dag in het teken van zorg en verpleging. Waar dan ook ter wereld worden medewerkers extra in het zonnetje gezet op deze speciale dag omdat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van de gezondheidszorg. Deze dag staat internationaal bekend als de dag van de Verpleging.

Zet jouw zorgmedewerkers

in het zonnetje!

Hoe mooi is het om een dag als deze aan te grijpen om collega’s in de zorg, zoals verpleegkundigen, artsen, thuiszorgers, vrijwilligers en andere medewerkers te bedanken voor al het zware werk en de energie die zij dag in dag uit in de zorg steken. En daar helpen wij je graag bij, want ook wij vinden het belangrijk om waardering uit te spreken!

Vindt je het lastig te bedenken waar je een ieder mee kunt verrassing? Wij nemen je bij de hand en denken graag met je mee.

Of het nu om kleine of grote aantallen gaat, uiteenlopende budgetten, bij ons zit je goed voor een mooi compliment voor onze zorghelden!

Summernight set

Laat je niet ontmoedigen door de jaarlijkse vraag naar originele geschenk. Met onze expertise en ons uitzonderlijke assortiment aan relatiegeschenken zijn we er om je bij elke stap te begeleiden. Laten we er samen voor zorgen dat de geschenken van dit jaar onvergetelijk worden. Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met de voorbereidingen voor een bijzonder cadeau.

Chat met onze specialist, Laurean, voor een persoonlijk voorstel.

Onze klanten

Zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Nieuws!

En cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn