News

Onderschat relatiegeschenken niet!

5 creatieve eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Voel je al de magie van Kerst?

Nu het einde van het jaar dichterbij komt is het tijd om je team extra te bedanken voor al het harde werken, hun toewijding en inspanning het afgelopen jaar. Het geven van een eindejaarsgeschenk verhoogt niet alleen het moreel van de werknemers, maar bevordert ook een gevoel van kameraadschap en waardering binnen de organisatie. In dit artikel delen we 5 creatieve ideeën voor geschenken uit onze webshop die zeker gewaardeerd zullen worden door jouw medewerkers.

Moet ik mijn medewerkers een eindejaarsgeschenk geven?

Je zult je misschien afvragen of je jouw medewerkers een eindejaargeschenk moet geven. Zeker weten! Het geven van eindejaarsgeschenken aan werknemers is een prachtige manier om dankbaarheid te tonen en erkening te geven voor het harde werk en de toewijding. Het laat zien dat je hun bijdragen waardeert en om hun welzijn geeft, wat op zijn beurt loyaliteit en een positieve werkcultuur bevordert. Met een geschenk laat je zien dat je hun inspanningen het hele jaar door erkent en waardeert, wat de band tussen de werkgever en de werknemers versterkt. Uiteindelijk is het geven van geschenken aan werknemers een gebaar dat hun motivatie en betrokkenheid bij het bedrijf aanzienlijk kan beïnvloeden.

Het kernprincipe van relatiegeschenken aan het einde van het jaar gaat om het koesteren van relaties.

Vergeet niet dat de essentie van eindejaarsgeschenken niet in materiële waarde ligt, maar in de waardering en erkenning die ze uitstralen. Door cadeaus te kiezen die aanslaan bij je team en die een gevoel van saamhorigheid stimuleren, kun je de band tussen werkgever en werknemers versterken, wat uiteindelijk bijdraagt aan gemotiveerde en betrokken werknemers in het komende jaar. Nu het jaar ten einde loopt, grijp deze gelegenheid aan om de medewerkers hartelijk te bedanken voor hun toewijding en harde werk en laat een blijvende indruk achter die hen zal motiveren om het komende jaar uit te blinken.

RackPack Gamebox

Rackpack Gamebox: A Fun Twist to Unwind

Het eerste cadeau-idee dat bovenaan onze lijst staat is de Rackpack Gamebox – een ontzettend leuke keuze voor werknemers om te ontspannen en wat quality time te hebben met collega’s of familie. De Gamebox bevat klassieke bordspellen zoals Ludo en Dammen, die zorgen voor uren vermaak en vriendschap. Dit cadeau stimuleert teambuilding en binding, die beide essentieel zijn voor een gezonde en productieve werkomgeving.

De toevoeging van wijn en champagne versterkt de ervaring en biedt werknemers een welverdiende kans om hun prestaties te vieren en te toosten op een succesvol jaar. De Gamebox-set is niet zomaar een cadeau; het is een kans om blijvende herinneringen te creëren en de banden tussen werknemers te versterken.

Snap Wallet

Snap Wallet: Een praktische en chique accessoire

Voor een strak en functioneel cadeau is er de Walter Wallet Snap Wallet. Met zijn innovatieve ontwerp en kaarthouderfunctionaliteit biedt deze portemonnee gemak en stijl. Werknemers kunnen hun essentiële kaarten op één veilige plek bewaren, waardoor het een perfecte keuze is voor mensen die veel onderweg zijn. De toevoeging van plakstrips voor de telefoon werkt multifunctioneel, waardoor de portemonnee ook als telefoonhouder kan dienen. Dit creatieve geschenk combineert praktisch met esthetisch, waardoor het een hit is onder werknemers met verschillende smaken en voorkeuren.

  Rackpack Beer Gear

  Rackpack Gamebox Checkers: Check Mate!

  Een heerlijke combinatie van entertainment en elegantie. Deze innovatieve creatie combineert naadloos een wijngeschenkdoos en het klassieke damspel. Deze veelzijdige doos is ontworpen om een enkele fles wijn in te bewaren en opent om een compleet damspel te onthullen, dat eindeloze uren strategisch plezier belooft.

  De Gamebox Checkers straalt verfijning uit met zijn vakmanschap van grenenhout en doordachte details. Binnenin de houten box zitten de damstenen in een stevige canvas opbergtas, waardoor je spelavond nog leuker wordt. Verzamel je vrienden en familie voor een avond vol vriendschappelijke competitie en goede wijn, terwijl je je onderdompelt in de wereld van het dammen.

   Nieuwjaar Kerst Pakket

   Rackpack Beer Gear: Cheers to Team Spirit

   Als je team graag af en toe samen wat drinkt, is de Rackpack Beer Gear een uitstekende keuze om hun harde werk en toewijding te vieren. Deze geschenkset is compleet met bierbenodigdheden, zoals bierviltjes, flesopeners en meer. Met het bedrijfslogo smaakvol afgedrukt op de items, bevordert het een gevoel van teamspirit en saamhorigheid. Werknemers kunnen een toast uitbrengen op hun prestaties, relaties versterken en een gevoel van eenheid creëren binnen het team.

   Rackpack Wine Set

   Rackpack Wine Set: Indulge in Luxury

   Voor een vleugje luxe en verfijning maakt de Rackpack wijnset een blijvende indruk. Dit geschenk is ideaal voor werknemers die van lekker drinken houden en bevat een premium wijnset die elegantie en klasse uitstraalt. Of je nu een succesvol jaar viert of het glas heft op een nieuw begin, met dit geschenk zullen werknemers zich zeker gewaardeerd en gekoesterd voelen.

   Eindejaarsgeschenken voor werknemers – Waardering stimuleren en de band versterken

   Eindejaarsgeschenken voor werknemers spelen een cruciale rol in het uitdrukken van dankbaarheid en het stimuleren van waardering binnen de organisatie. Nu het jaar ten einde loopt, hebben werkgevers een unieke kans om hun gewaardeerde werknemers te laten zien dat hun harde werk en toewijding worden erkend en gewaardeerd.

   Deze 5 creatieve ideeën van de DDG Webshop bieden een breed scala aan opties om aan een ieder zijn wensen te voldoen. Van het bevorderen van vriendschap met de Rackpack Gamebox tot het bieden van functionaliteit en stijl met de Walter Wallet Snap Wallet, deze geschenken zijn zorgvuldig gekozen om een blijvende impact te maken.

   Bezoek onze webshop en bestel direct, of chat met onze specialist, Laurean, voor een voorstel op maat.

   Dus of je liever zelf online wat besteld of advies vraagt aan Laurean, wij zijn er om je ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

   Onze klanten

   Zij gingen je voor!

   DDG-logos-7
   DDG-logos-8
   DDG-logos-9
   DDG-logos-10
   DDG-logos-11
   Utrecht Region
   DDG-logos-14
   AnyLinQ
   DDG-logos-1
   DDG-logos-2
   DDG-logos-3
   DDG-logos-5
   DDG-logos-6
   Tata Consulntacy Service
   Okta logo
   Walkme logo
   Azul logo

   Meer nieuws!

   en cases

   Reiscadeau ideeën

   Reiscadeau ideeën

   Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

   Lees meer
   Auto Draft

   Auto Draft

   Dit zijn de redenen om de zomerartikelen te bestellen in de DDG-webshopMaak je klaar om de hitte te voelen, want de...

   Lees meer

   Contact

   Stuur ons een bericht

   Kantoor

   Baarnsche Dijk 4-B;
   Office BG-01

   3741 LR Baarn