Top 12 zomer merchandising trends 2023

Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!

Zomer merchandising

Met het hete seizoen voor de deur wil je de zinderende zomer merchandising trends niet missen die jouw klanten en medewerkers zullen doen gonzen van opwinding.

Het is tijd om de hitte op te voeren in jouw merchandising ‘game’ , en we hebben de nieuwste trends om je hierbij te helpen! Maar waarom investeren in zomerse merchandising, vraag je je misschien af? Nou, luister even!

DDG is al 26 jaar actief in de industrie, en we weten wel het één en ander over de voordelen van investeren in merchandising. Het versterkt niet alleen de relaties met je klanten en werknemers , maar het verhoogt ook de moraal, bevordert branding en onderscheidt je van de concurrentie.

Denk anders wanneer je zomerse merchandising kiest!

 • Duurzame producten: We houden allemaal van het zomerseizoen; echter, we willen niet dat het te heet wordt! Daarom worden mensen steeds milieubewuster, en deze trend wordt verwacht door te zetten. Milieuvriendelijke producten zoals ambachtelijke merkmanden, eetbare bekers, zaadpapier en herbruikbare decoraties zullen waarschijnlijk populair zijn in 2023.
 • Personalisatie: Oké, we begrijpen het; je wilt dat jouw logo op alles staat wat je merk vertegenwoordigt. Maar wat is het nut van iets te merken dat jouw werknemers en klanten niet zullen gebruiken? Dus in plaats daarvan, zoek naar exclusieve en waardevolle merchandising producten die je kunt aanpassen met de naam of initialen van de ontvanger. Op deze manier zullen ze telkens als ze op het strand zijn en jouw merchandising producten gebruiken, mensen vertellen wat voor een geweldige organisatie je bent!
 • Alternatieven voor zoetigheden: Tegenwoordig zijn mensen zich meer bewust van hun gezondheid en op zoek naar alternatieven voor traditionele zoetigheden in de merchandising, om hun zoete trek te bevredigen. Wat als we gezondheid met een beetje plezier kunnen combineren? Dit kan eenvoudig worden gedaan door fruitige snacks, gedroogd fruit en noten aan te bieden. Misschien is dit het perfecte moment om aan je zomerlichaam te werken!
 • Doe-het-zelf (DIY) en knutselen: Steeds meer mensen willen zichzelf uiten en wij bij DDG Promotions zorgen ervoor dat jouw innerlijke zelf kan stralen! Laat je creativiteit de vrije loop met merk-DIY-kits en knutselsets.

Zomer merchandising trends for 2023

Maar dat is nog niet alles, we hebben ook een lijst met zomerse items die zeker indruk zullen maken. Zomergeschenken kunnen zo eenvoudig zijn als een bureau- of handventilator om wat frisheid te brengen in die warme dagen die eraan komen, maar het belangrijkste is dat ze de aandacht van jouw werknemers en klanten moeten trekken. Een goed merchandising product blijft 12 maanden in het hoofd van een persoon!

Ideeën voor zomergeschenken voor jouw collega’s of zakenrelaties:

 • Koelhanddoeken
 • Picknickmanden
 • Koeltas voor blikjes
 • Strand-/Tuinparasols
 • Koeltassen/ -boxen
 • Wateractiviteiten – Strandbal, Zwembanden
 • Autobescherming tegen de zon
 • Herbruikbare Rietjes set
 • Opvouwbare stoel
 • Hangmat
 • Bluetooth-luidspreker
 • Buitenscherm

Laat de zomer niet voorbijgaan zonder te profiteren van talloze mogelijkheden voor merchandise. Met de juiste strategie kun je je merkimago verbeteren, een feestelijke sfeer bevorderen en waardering tonen aan degenen die jou steunen.

Bezoek onze webshop en bestel direct, of chat met onze specialist, Laurean, voor een voorstel op maat.

Dus of je liever zelf online wat besteld of advies vraagt aan Laurean, wij zijn er om je ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Onze klanten

Zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Meer nieuws!

en cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer
Auto Draft

Auto Draft

Dit zijn de redenen om de zomerartikelen te bestellen in de DDG-webshopMaak je klaar om de hitte te voelen, want de...

Lees meer

Contact

Stuur ons een bericht

Kantoor

Baarnsche Dijk 4-B;
Office BG-01

3741 LR Baarn