Top 12 zomer merchandising trends 2023

Maak je klaar om de hitte te voelen, want de zomer komt eraan…

Zomer merchandising

Met het hete seizoen voor de deur wil je de zinderende zomer merchandising trends niet missen die jouw klanten en medewerkers zullen doen gonzen van opwinding.

Het is tijd om je merchandise zomer klaar te maken en wij hebben de laatste trends om je daar bij te helpen! Waarom investeren in zomer merchandise, zul je je afvragen? Wij vertellen je waarom!

DDG is al 26 jaar actief in deze branche en we kennen inmiddels de voor- en nadelen van het investeren in merchandise. Het helpt je niet alleen bij Het versterken van je relatie met je klanten en medewerkers, maar het verhoogt ook het moreel, bevordert de naamsbekendheid en onderscheidt je van de concurrentie.

Maak het verschil bij het kiezen van de zomer merchandising!

 • Duurzame producten: We houden van het zomer seizoen, zolang het maar niet té warm is! Dat is ook de reden waarom mensen steeds milieubewuster worden en deze trend zal naar verwachting worden doorgezet. Milieuvriendelijke producten zoals handgemaakte en gepersonaliseerde manden, eetbare bekers, zaadpapier en herbruikbare decoraties zullen in 2023 waarschijnlijk populair zijn.
 • Personalisering: We snappen het; je wilt je logo op alles. Maar wat is het nut van iets personaliseren als je klanten of medewerkers het niet gebruiken? Dus zoek in plaats daarvan naar exclusieve en waardige merchandise producten die je kunt personaliseren met de naam of initialen van de ontvanger. Op deze manier zullen zij, iedere keer dat ze naar het strand gaan, jouw merchandise gebruiken en mensen vertellen wat een fantastisch bedrijf jullie zijn!
 • Non-Candy alternatieven: Tegenwoordig zijn mensen bewuster met hun gezondheid bezig en op zoek naar alternatieven voor traditionele merchandising snoepjes om hun verlangen naar zoetigheid te bevredigen. Wat als we gezondheid kunnen combineren met wat plezier? Dit kun je gemakkelijk doen door fruit snacks, gedroogd fruit en noten voor te stellen. Misschien ook wel het perfecte moment om jezelf zomer klaar te maken!
 • Do It Yourself (DIY) and knutselen: Steeds meer mensen willen zich uiten en wij, bij DDG, zorgen ervoor dat je je innerlijke zelf laat stralen! Laat je creativiteit de vrije loop met doe-het-zelfpakketten en knutselpakketten met jouw bedrijfslogo.

Zomer merchandising trends for 2023

Maar dat is niet alles, we hebben ook een lijst met zomerartikelen waarvan we zeker weten dat ze indruk zullen maken. Zomergeschenken kunnen eenvoudig zijn als een bureau- of handventilator om wat frisheid te brengen op die warme komende dagen, maar het belangrijkste is dat ze de aandacht trekken van jouw werknemers en klanten. Een goed geschenk blijft 12 maanden in iemand zijn gedachten!

Zomer Giveaways lijst:

 • Verkoelende handdoeken
 • Picknick manden
 • Koeltas voor blikjes
 • Strand/ tuin parasols
 • Koeltassen/ boxen
 • Water spellen – Strandbal, opblaasbare artikelen
 • Auto zonnescherm
 • Herbruikbare rietjes set
 • Opvouwbare stoel
 • Hangmat
 • Bluetooth Speaker
 • Outdoor Projector

Laat de zomer niet voorbijgaan zonder de talloze mogelijkheden voor merchandising te benutten. Met de juiste strategie kunt je je merk versterken, een feestelijke sfeer creëren en waardering tonen aan degenen die je steunen.

Bezoek onze webshop en bestel direct, of chat met een van ons voor een persoonlijk voorstel.

Dus of je nu zelf iets wilt uitzoeken in onze shop of wat advies van Tim wenst, wij zijn er om jouw te helpen met het maken van de beste belevenis.

Onze klanten

Zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-4
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service

Meer nieuws!

en cases

Ready, set, GO!

Ready, set, GO!

Ben jij klaar om de race aan te gaan? Een mooi voorbeeld van een gaaf evenement met passende geschenken!

Lees meer
In een nieuwe jas

In een nieuwe jas

Door gebruik te maken van wearables kun je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten. Een van onze al jaren vertrouwde klanten stopten wij in een nieuw jasje!

Lees meer
On board!

On board!

Hoe zorg je voor een goede on-boarding van je nieuwe medewerkers? Trots dat wij een van onze klanten hier bij kunnen helpen!

Lees meer

Contact

Stuur ons een bericht

Kantoor

Baarnsche Dijk 4-B;
Office BG-01

3741 LR Baarn