Cases

Let’s grow!

Savvy

Smart Interactive Tools

Duurzame business gifts DDG Promotions

Voor kerst was Savvy op zoek naar een duurzaam geschenk voor hun klanten en relaties. Savvy is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 bezig is met het ontwikkelen van software om fysiek en online samen te brengen op evenementen. Ze ontwikkelen, installeren en leveren data waarmee je verder komt. Ze hebben zelf een sustainable product dat bijdraagt aan meer sustainable events en kijken daarom dus erg naar duurzaamheid.

 

Samenwerking

Met als resultaat

 

In de zoektocht naar een duurzaam geschenk kwamen ze via onze webshop bij de Growtree. Een erg leuk initiatief en een mooie opdracht waar wij graag bij helpen! Door de Growtree geef je namelijk een boom terug aan de aarde door middel van pijnboomzaden die de planeet een nieuw leven geven. De verpakking hebben we bedrukt met het logo van Savvy op de mok en de doos. Zo hadden zij het duurzame geschenk met hun eigen merk om nog voor kerst aan hun relaties weggeven!

Er komt steeds meer aanbod in duurzame relatiegeschenken en steeds meer bedrijven maken de overweging hiervoor. Het is heel fijn om te zien dat de markt van promotionele artikelen steeds meer artikelen bevat die lang mee gaan en waar de ontvanger ook echt iets aan heeft.

Duurzaam zakelijk geschenk DDG Promotions

“We hebben zeer positieve reacties gehad. Ik heb er zelf ook nog 1 in het raamkozijn staan dus ik ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen.”

Mark Plaisier

Directeur, Savvy Congress

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-4
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service

Meer nieuws!

En cases

Ready, set, GO!

Ready, set, GO!

Ben jij klaar om de race aan te gaan? Een mooi voorbeeld van een gaaf evenement met passende geschenken!

Lees meer
In een nieuwe jas

In een nieuwe jas

Door gebruik te maken van wearables kun je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten. Een van onze al jaren vertrouwde klanten stopten wij in een nieuw jasje!

Lees meer
On board!

On board!

Hoe zorg je voor een goede on-boarding van je nieuwe medewerkers? Trots dat wij een van onze klanten hier bij kunnen helpen!

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn