Cases

Let’s grow!

Savvy

Smart Interactive Tools

Duurzame business gifts DDG Promotions

Voor kerst was Savvy op zoek naar een duurzaam geschenk voor hun klanten en relaties. Savvy is een Nederlands bedrijf dat sinds 2014 bezig is met het ontwikkelen van software om fysiek en online samen te brengen op evenementen. Ze ontwikkelen, installeren en leveren data waarmee je verder komt. Ze hebben zelf een sustainable product dat bijdraagt aan meer sustainable events en kijken daarom dus erg naar duurzaamheid.

 

Samenwerking

Met als resultaat

 

In de zoektocht naar een duurzaam geschenk kwamen ze via onze webshop bij de Growtree. Een erg leuk initiatief en een mooie opdracht waar wij graag bij helpen! Door de Growtree geef je namelijk een boom terug aan de aarde door middel van pijnboomzaden die de planeet een nieuw leven geven. De verpakking hebben we bedrukt met het logo van Savvy op de mok en de doos. Zo hadden zij het duurzame geschenk met hun eigen merk om nog voor kerst aan hun relaties weggeven!

Er komt steeds meer aanbod in duurzame relatiegeschenken en steeds meer bedrijven maken de overweging hiervoor. Het is heel fijn om te zien dat de markt van promotionele artikelen steeds meer artikelen bevat die lang mee gaan en waar de ontvanger ook echt iets aan heeft.

Duurzaam zakelijk geschenk DDG Promotions

“We hebben zeer positieve reacties gehad. Ik heb er zelf ook nog 1 in het raamkozijn staan dus ik ben benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen.”

Mark Plaisier

Directeur, Savvy Congress

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service
Okta logo
Walkme logo
Azul logo

Meer nieuws!

En cases

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

Eindejaarsgeschenken voor medewerkers

In een paar maanden staat de vakantie volledig in het teken van Sinterklaas Kerst en Oud en Nieuw. En dat betekent drukke schema’s en last minute shoppen! Zet een geschenk niet op je last-minute lijst, maar bestel je geschenken nu!

Lees meer
Reiscadeau ideeën

Reiscadeau ideeën

Top reiscadeau ideeën Maak je klaar om de warmte te voelen, want de zomer komt eraan!Reizen kan één van de meest...

Lees meer
Auto Draft

Auto Draft

Dit zijn de redenen om de zomerartikelen te bestellen in de DDG-webshopMaak je klaar om de hitte te voelen, want de...

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn