News

DDG Promotions breidt uit!

DDG Promotions breidt het team uit met Sylvia

Sylvia Nordemann

A new gifted girl

Sylvia is geboren in Hilversum, maar woont eigenlijk haar hele leven al in Bussum. Voor haar een heerlijke plek om te wonen met haar familie en vrienden om zich heen. Tijdens en na haar studie Small Business Retail Management is ze in de wereld van (online) marketing gerold, waar ze verantwoordelijk was voor verschillende projecten. Sylvia gaat als project manager aan de slag en staat al in de startblokken klaar om op zoek te gaan naar de beste relatiegeschenken. 

Wist je dat?

En meer

Sylvia heel erg van zingen houdt, maar naar eigen zeggen dit helemaal niet kan. Dit weerhoudt haar er echter niet van om de Singstar uit de kast te trekken als vriendinnen op bezoek zijn en keihard mee te zingen met hitjes van ABBA. Naast karaoke houdt ze ook van dansen, droge humor en speelt ze dwarsfluit. In het weekend is ze vooral met vrienden te vinden op het strand, een terrasje of thuis met lekker eten, muziek en een goed glas wijn.

Sylvia Nordemann van DDG Promotions

Onze klanten

zij gingen je voor!

DDG-logos-7
DDG-logos-8
DDG-logos-9
DDG-logos-10
DDG-logos-11
Utrecht Region
DDG-logos-14
AnyLinQ
DDG-logos-1
DDG-logos-2
DDG-logos-3
DDG-logos-4
DDG-logos-5
DDG-logos-6
Tata Consulntacy Service

Meer nieuws!

En cases

Ready, set, GO!

Ready, set, GO!

Ben jij klaar om de race aan te gaan? Een mooi voorbeeld van een gaaf evenement met passende geschenken!

Lees meer
In een nieuwe jas

In een nieuwe jas

Door gebruik te maken van wearables kun je de zichtbaarheid van jouw bedrijf vergroten. Een van onze al jaren vertrouwde klanten stopten wij in een nieuw jasje!

Lees meer
On board!

On board!

Hoe zorg je voor een goede on-boarding van je nieuwe medewerkers? Trots dat wij een van onze klanten hier bij kunnen helpen!

Lees meer

Contact

Send us a message

Office

Baarnsche Dijk 4-B;
Kantoor BG-01

3741 LR Baarn